Miért válasszon minket?

 

Mi a különbség a munkaerő-kölcsönzés és a munkaerő-közvetítés között?

 

Általános tudnivalók

A munkaerő-kölcsönzés (a köznyelvben KÜLSŐS) egy olyan foglalkoztatási forma, melynek három résztvevője van: a munkavállaló, a kölcsönbeadó cég és a kölcsönvevő cég. A munkavállaló a kölcsönbeadó céggel köt szerződést azzal a céllal, hogy egy vagy több harmadik félnél, a kölcsönvevő(k)nél végezzen munkát.

A kölcsönbeadó cég felkutatja a megfelelő munkavállalókat a kölcsönvevő számára, majd felveszi őket saját állományába, és az összes adminisztrációs feladatot elvégzi, mint a munkáltató bejelentés, bérszámfejtés és kifizetés, valamint a levont adóelőlegek és járulékok befizetése. A munkavállaló a kölcsönbeadóval köt szerződést, melynek tartalmaznia kell, hogy a szerződés munkaerő-kölcsönzésre jött létre. A munkavégzés a kölcsönvevő cégnél történik, az ő feladatuk a munkaidő beosztása, a munka ellenőrzése, a szakmai irányítás és a megfelelő munkakörnyezet biztosítása.

 

A munkaerő-közvetítés (a köznyelvben CÉGES) folyamatában ugyanúgy három szereplő van, mint az előbbiben: a munkavállaló, a munkáltató és a közvetítő cég. A munkáltató megbízza a közvetítő céget, hogy keresse meg a legalkalmasabb jelölteket egy adott pozícióra. Az előre egyeztetett feltételek, elvárások és szempontok alapján a közvetítő cég kiszűri a legjobb jelölteket, majd őket tovább küldi a munkáltóhoz, ahol megtörténik a tényleges kiválasztás. A közvetítő cég itt szolgáltatóként van jelen, akinek szerződése a munkáltatóval arra korlátozódik, hogy bizonyos számú jelöltet és önéletrajzukat továbbítsa. A munkavállaló a folyamat végén a munkáltatójával köti meg a munkaszerződést, és a munkáltatója gondoskodik a munkabér megállapításáról és kifizetéséről, az adminisztrációs folyamatok elvégzéséről és a munkafeltételek biztosításáról.

Fontos számunkra, hogy az általunk közvetített munkavállalók egy stabil és tervezhető munkahelyet találjanak. Arra törekszünk, hogy kizárjunk minden olyan lehetőséget, ami ezt a tervezhetőséget gyengítheti.

Azt valljuk, hogy a munkavállaló számára az a legkedvezőbb lehetőség, ha azonnal a munkát biztosító cég alkalmazásába kerül és számára egy kiszámítható jövőképet tud vizionálni. 

 

Mi nem hiszünk a "külsős" foglalkoztatásban.

Abban vagyunk érdekeltek, hogy a munkavállalók a legjobban járjanak!

kisbér, Kisbér, kisbér állás, kisbér munka, Kisbéri álláslehetőség, kisbérei munkalehetőség, kisbéri állás, kisbéri munka, kisbér, kisbér, Kisbér, Kisbérkisbér, Kisbér, kisbér állás, kisbér munka, Kisbéri álláslehetőség, kisbérei munkalehetőség, kisbéri állás, kisbéri munka, kisbér, kisbér, Kisbér, Kisbér