Rólunk

Üdvözöljük a Kisbéri Munkák weboldalán!    

 

2010 óta foglalkozunk munkaerő-közvetítéssel.

Célunk a kezdetektől ugyanaz, a korábban megszerzett tapasztalatainkat és ismereteinket felhasználva professzionális szolgáltatásokat és megbízható hátteret kínáljunk az álláskeresők számára.

Az elmúlt 12 év során sikerült dinamikus fejlődést elérnünk, így mára meghatározó szereplője lettünk a környékén munkaerőt közvetítő cégeknek. Weboldalainkon számos partnerünk állásajánlatát jelenítjük meg. (Kisbér, Bábolna, Mór és Komárom)

Vállalkozásunk kezdetben elsősorban a külföldön dolgozó munkavállalókat segítette elhelyezkedni, mára azonban helyi vállalkozásként a Kisbér és környéki munkavállalók álláskeresését is szeretnénk megkönnyíteni.

Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra és a korrekt, teljeskörű tájékoztatásra.

Partnereinkkel hasonlóan vélekedünk a sikeres foglalkoztatásról, ennek megfelelően munkánk során csak és kizárólag a saját állományba vétel jöhet szóba.

Mindemellett egyre több energiát fordítunk a manapság nagyon trendi közösségi média fejlesztésére is.

Kisbéri Munkák és KPS Munkák nevű Facebook oldalaink teljesen interaktív és segítségével nagyon hatékonyan tudunk kommunikálni a minket követőkkel, érdeklődőkkel.

 

Cégünk fő profilja

Kisbér, Bábolna, Győr, Mór és Komárom vonzáskörzetében élő álláskeresőknek segítünk elhelyezkedni a környékbeli vállalkozásoknál. 

Partnereink multinacionális vállalatok, kis és közép vállalkozások, családi cégek és egyéni vállalkozók.

Stabil partnerhálózatunknak köszönhetően olyan munkaadók állásajánlatait tudjuk a nálunk jelentkezőknek közvetíteni, akiknek szavahihetőségén még nem esett csorba.

Munkánk során mindvégig nagy hangsúlyt fektetünk az egységes márkanév arculatának kialakítására, mindemellett igyekszünk szolgáltatásaink egyedi mivoltát is kihangsúlyozni.

Megrendelő központú gondolkodásunk elengedhetetlenné teszi számunkra a kifejezetten egyedi igényekre történő fejlesztéseket, mint például a folyamatos tájékoztatás, kommunikáció és gyors információcsere áramlás kiépítése.

 

Minőség

Büszkék vagyunk arra, hogy minőségi szolgáltatásaink és szakértelmünk a megbízók folyamatos visszaigazolásai alapján kimagaslónak mondhatók.

A Kisbér és környékén közvetített munkavállalók nagy elégedettséggel ajánlanak minket köszönhetően a folyamatos segítségnyújtásnak és támogatásnak.

 

Önnek is sikeres álláskeresést kívánunk!

Kisbéri Munkák csapata

 

kisbér, Kisbér, kisbér állás, kisbér munka, Kisbéri álláslehetőség, kisbérei munkalehetőség, kisbéri állás, kisbéri munka, kisbér, kisbér, Kisbér, Kisbér